جمعه،10 فروردين 1403 English

روابط عمومي

Lorestan
University of Medical Sciences

 
   
    • استفاده از روغن گياهي پالم درصنايع غذايي استان لرستان ممنوع شد.
      كد خبر: 6252
      تاريخ انتشار: ۱۳۹۳/۰۵/۲۱
      تعداد بازديد: 396
      دكتربهرام دلفان معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكي لرستان در كارگروه تخصصي شوراي سلامت و امنيت غذايي در استان لرستان :

      استفاده از روغن گياهي پالم درصنايع غذايي استان لرستان ممنوع شد.( سه شنبه 21 مرداد ماه 93)

      پايگاه خبري واطلاع رساني وبدا دراستان لرستان :دكتر بهرام دلفان معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكي لرستان در شوراي سلامت و امنيت غذايي استان لرستان با تشريح چگونگي استفاده از اين روغن در صنايع غذايي اظهار داشت :چهار شركت از تامين كنندگان فرآورده هاي غذايي در استان كه مجوز استفاده از اين روغن را در فرمولاسيون فرآودههاي خود داشتند ،استفاده از اين نوع روغن گياهي را در فرمولاسيون فرآورده هاي غذايي شان براي هميشه ممنوع كرده ايم .گفتني است از اين نوع روغن گياهي براي توليد پنير پيتزا ، پنير نيم چرب UF، انواع خامه هاي گياهي وبستني و شير خشك مصنوعي استفاده مي شود
      ارسال به فيسبوك   ارسال به دنباله   ارسال به بالاترين   ارسال به كلوب



دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي، درماني استان

لرستان

تعداد بازدید: 28543263 آخرین به روزرسانی: 08 فروردين 1403

 مقالات articles  2018  2017  2016  2015  2014 

سئوالات متداول
بيانيه حريم خصوصي
 بيانيه توافق سطح خدمات
راهبرد مشاركت دستگاه
IT
eprints
طراحي قالب

.

Page created in 0.54742121696472 seconds.
memoryUsage : 6913Kb