پايگاه خبري واطلاع رساني وبدا دراستان لرستان :دكتر بهرام دلفان معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكي لرستان در شوراي سلامت و امنيت غذايي استان لرستان با تشريح چگونگي استفاده از اين روغن در صنايع غذايي اظهار داشت :چهار شركت از تامين كنندگان فرآورده هاي غذايي در استان كه مجوز استفاده از اين روغن را در فرمولاسيون فرآودههاي خود داشتند ،استفاده از اين نوع روغن گياهي را در فرمولاسيون فرآورده هاي غذايي شان براي هميشه ممنوع كرده ايم .گفتني است از اين نوع روغن گياهي براي توليد پنير پيتزا ، پنير نيم چرب UF، انواع خامه هاي گياهي وبستني و شير خشك مصنوعي استفاده مي شود
|