در این همایش یک روزه که با حضور کلیه مسئولین فنی کارخانجات مواد غذایی و کارشناسان اداره نظارت استان با هماهنگی کارشناس اداره نظارت خانم مهندس شاهرخی در سالن معاونت برگزار گردید که در ادامه خانم مهندس شاهرخی مطالبی در خصوص چک لیست کارخانجات غذایی را عنوان نمودند که در این چک لیست کلیه ضوابط يك کارخانه مطلوب قید گردیده که کارخانجات ملزم به اجرا آن شده و طبق دستورالعمل های ارسالی از اداره کل نظارت واحد هایی که رتبه A را کسب نمایند ( امتیاز 100- 90) پروانه های آنها 7 سال یکبار تمدید خواهد شد و یکسری تسهیلات خاص دیگر در نظر گرفته شده است
|