شنبه،01 ارديبهشت 1403 English

روابط عمومي

Lorestan
University of Medical Sciences

 
   
    • كارخانجات لبني از تحويل گرفتن شيرهايي با اسيديته بالا اجتناب كنند
      كد خبر: 10626
      تاريخ انتشار: ۱۳۹۵/۱۲/۰۸
      تعداد بازديد: 238

      كارخانجات لبني از تحويل گرفتن شيرهايي با اسيديته بالا اجتناب كنند

      محبوبي فر/ وبدا
      جلسه كميته امنيت غذا  با حضور فرزانه حيدري مدير اداره نظارت برموادغذايي معاونت غذا و دارو، استانداري، جهاد كشاورزي ، دامپزشكي ، استاندارد با هدف بررسي مشكلات شير خام تشكيل گرديد.
      مدير اداره نظارت بر مواد غذايي معاونت غذا و داروي دانشگاه علوم پزشكي لرستان گفت: كارخانجات لبني از تحويل گرفتن شيرهايي با اسيديته بالا اجتناب كنند.
      فرزانه حيدري  اظهار كرد: در بررسي‌هاي انجام شده از شير خام وارده به كارخانجات لبني، مشكلاتي مشاهده شد كه بر اين اساس كميته بهبود لبنيات را در معاونت غذاو داروي دانشگاه علوم‌پزشكي لرستان تشكيل داديم.
      وي ادامه داد: يكي از مشكلات شير خام دريافتي كارخانه‌هاي لبني استان، وجود اسيديته بالا بود كه برگشت داده نشده و تحويل كارخانه مي‌شود.
      حيدري گفت: اسيديته شير خام در برخي كارخانه‌هاي لبني استان بين 18 تا 25 گزارش شده است در حالي‌كه كارخانه بايد از گرفتن اين شيرها امتناع مي‌كرد.
      مدير اداره نظارت بر مواد غذايي معاونت غذا و داروي دانشگاه علوم پزشكي لرستان اضافه كرد: كارخانه‌اي كه مسئول فني دارد نبايد شيري كه داراي اسيديته و توتال بالاست را دريافت كند.
      حيدري با بيان اينكه بستني‌سازي‌ها و ماست‌بندي‌هاي سنتي تحت نظارت معاونت غذا و دارو نيستند، تاكيد كرد: در مجموع واحدهاي صنفي و سنتي تحت پوشش معاونت غذا و دارو نيستند، تنها جاهايي كه داراي مجوز هستند را نظارت داريم.

      ارسال به فيسبوك   ارسال به دنباله   ارسال به بالاترين   ارسال به كلوب



دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي، درماني استان

لرستان

تعداد بازدید: 28543316 آخرین به روزرسانی: 30 فروردين 1403

 مقالات articles  2018  2017  2016  2015  2014 

سئوالات متداول
بيانيه حريم خصوصي
 بيانيه توافق سطح خدمات
راهبرد مشاركت دستگاه
IT
eprints
طراحي قالب

.

Page created in 1.1310560703278 seconds.
memoryUsage : 7840Kb