كاظمي ذهابي/وبدا
webdalorestan@
پس از بررسي و ارزيابي هاي لازم توسط معاونت غذا و داروي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي مربوط به عملكرد معاونت هاي غذا و دارو در سال 1395، سرانجام دانشگاههاي برتر در بين 16 دانشگاه تيپ 2 كشور معرفي و در مراسمي مورد تجليل قرار گرفتند.در اين بررسي معاونت غذا و داروي دانشگاه علوم پزشكي استان لرستان بهترين عملكرد را داشته و به مقام اول رسيد. در اين مراسم از دكتر رضا سپهوند معاون غذا و داروي لرستان با اهدا لوح و تنديس افتخار تجليل شد.
در همين راستا معاون غذا و داروي دانشگاه علوم پزشكي لرستان ضمن تبريك به رئيس و پرسنل دانشگاه اين موفقيت را مرهون تلاش هاي همكاران معاونت غذا و دارو دانست. دكتر رضا سپهوند خاطرنشان كرد: انصافا همكاران ما در سال گذشته شبانه روزي تلاش كردند و ما امروز نتيجه ي اين زحمات را مي بينيم. وي ابراز داشت: اين دستاورد در حالي رقم خورد كه ما در سالهاي93و 94 نتوانستيم رتبه اي بهتر از ششم را به دست آوريم. سپهوند عنوان كرد: خوشبختانه ما در اين مسير توانستيم عملكرد بهتري را نسبت به ساير دانشگاهها داشته باشيم كه جاي تقدير دارد. معاون غذا و داروي دانشگاه علوم پزشكي لرستان در ادامه در تشريح فعاليت هاي اين مجموعه گفت: فعاليت هاي معاونت غذا و دارو در چهار شاخه قابل بررسي است. دكتر سپهوند افزود: اين حوزه ها شامل دارو، مواد غذايي و دو حوزه ي جديد شامل تجهيزات پزشكي و داروهاي سنتي و مكمل غذايي مي باشد. وي ابراز داشت: هر كدام از اين حوزه ها خود شامل بخش هاي متنوعي مي شود كه بنا بر نوع برنامه به صورت روزانه، ماهانه، فصلي و يا سالانه مورد ارزيابي و پايش قرار مي گيرند. معاون غذا و داروي دانشگاه علوم پزشكي لرستان با معرفي برنامه ي نشانگرهاي رنگي در فرآورده هاي توليدي غذايي استان به عنوان برنامه اي جديد و تأثير گذار گفت: در واقع اين برنامه به مردم كمك خواهد كرد تا بتوانند سبد خريد غذايي خود را بنا بر كيفيت قند، نمك و چربي مورد نظر انتخاب كنند. دكتر سپهوند ادامه داد: در اين طرح مواد غذايي توليدي برچسب گذاري مي شود كه طي آن رنگ سبزوضعيت مناسب، رنگ نارنجي متوسط و رنگ قرمز نامناسب مي باشد. وي همچنين به طرح اصلاح پروانه هاي ساخت محصولات و فرآورده هاي غذايي به منظور كاهش قند، نمك، چربي و اسيدهاي تراس طبق برنامه اعلام شده از سوي معاونت غذا و داروي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي به عنوان طرح جديد و فوق العاده موثر در سلامت مردم اشاره كرد و عنوان كرد: چشم انداز اين طرح، توليد محصولات غذايي با اسيد چرب تراس نزديك به صفر و عرضه به مردم مي باشد كه براي سال 1399 پيش بيني شده است. وي ابراز اميدواري كرد معاونت غذا و داروي دانشگاه علوم پزشكي لرستان در سالجاري نيز بتواند عملكرد خوبي را از خود بر جاي گذارد. دكتر سپهوند در پايان اظهار داشت: هر كار اجرايي نقاط ضعف و قوتي دارد و تمامي تلاش ما خدمت به مردم و رساندن نقاط ضعف به حداقل ممكن مي باشد.
گفتني است پس از دانشگاه علوم پزشكي لرستان دانشگاههاي همدان و قزوين به ترتيب عناوين دوم و سوم را به دست آوردند.
|