پنج شنبه،06 ارديبهشت 1403 English

روابط عمومي

Lorestan
University of Medical Sciences

 
   
    • كسب مقام اول معاونت غذا و داروي لرستان دربين دانشگاههاي كشور
      كد خبر: 11343
      تاريخ انتشار: ۱۳۹۶/۰۴/۲۷
      تعداد بازديد: 348
      كسب مقام اول معاونت غذا و داروي لرستان دربين دانشگاههاي كشور

      معاون غذا و داروي لرستان: اين موفقيت نتيجه يك سال تلاش مجموعه ي غذا و دارو است

      كاظمي ذهابي/وبدا

      webdalorestan@

      پس از بررسي و ارزيابي هاي لازم توسط معاونت غذا و داروي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي مربوط به عملكرد معاونت هاي غذا و دارو در سال 1395، سرانجام دانشگاههاي برتر در بين 16 دانشگاه تيپ 2 كشور معرفي و در مراسمي مورد تجليل قرار گرفتند.در اين بررسي معاونت غذا و داروي دانشگاه علوم پزشكي استان لرستان بهترين عملكرد را داشته و به مقام اول رسيد. در اين مراسم از دكتر رضا سپهوند معاون غذا و داروي لرستان با اهدا لوح و تنديس افتخار تجليل شد.

      در همين راستا معاون غذا و داروي دانشگاه علوم پزشكي لرستان ضمن تبريك به رئيس و پرسنل دانشگاه اين موفقيت را مرهون تلاش هاي همكاران معاونت غذا و دارو دانست. دكتر رضا سپهوند خاطرنشان كرد: انصافا همكاران ما در سال گذشته شبانه روزي  تلاش كردند و ما امروز نتيجه ي اين زحمات را مي بينيم. وي ابراز داشت: اين دستاورد در حالي رقم خورد كه ما در سالهاي93و 94 نتوانستيم رتبه اي بهتر از ششم را به دست آوريم. سپهوند عنوان كرد: خوشبختانه ما در اين مسير توانستيم عملكرد بهتري را نسبت به ساير دانشگاهها داشته باشيم كه جاي تقدير دارد. معاون غذا و داروي دانشگاه علوم پزشكي لرستان در ادامه در تشريح فعاليت هاي اين مجموعه گفت: فعاليت هاي معاونت غذا و دارو در چهار شاخه قابل بررسي است. دكتر سپهوند افزود: اين حوزه ها شامل دارو، مواد غذايي و دو حوزه ي جديد شامل تجهيزات پزشكي و داروهاي سنتي و مكمل غذايي مي باشد. وي ابراز داشت: هر كدام از اين حوزه ها خود شامل بخش هاي متنوعي مي شود كه بنا بر نوع برنامه به صورت روزانه، ماهانه، فصلي و يا سالانه مورد ارزيابي و پايش قرار مي گيرند. معاون غذا و داروي دانشگاه علوم پزشكي لرستان با معرفي برنامه ي نشانگرهاي رنگي در فرآورده هاي توليدي غذايي استان به عنوان برنامه اي جديد و تأثير گذار گفت: در واقع اين برنامه به مردم كمك خواهد كرد تا بتوانند سبد خريد غذايي خود را بنا بر كيفيت قند، نمك و چربي مورد نظر انتخاب كنند. دكتر سپهوند ادامه داد: در اين طرح مواد غذايي توليدي برچسب گذاري مي شود كه طي آن رنگ سبزوضعيت مناسب، رنگ نارنجي متوسط و رنگ قرمز نامناسب مي باشد. وي همچنين به طرح اصلاح پروانه هاي ساخت محصولات و فرآورده هاي غذايي به منظور كاهش قند، نمك، چربي و اسيدهاي تراس طبق برنامه اعلام شده از سوي معاونت غذا و داروي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي به عنوان طرح جديد و فوق العاده موثر در سلامت مردم اشاره كرد و عنوان كرد: چشم انداز اين طرح، توليد محصولات غذايي با اسيد چرب تراس نزديك به صفر و عرضه به مردم مي باشد كه براي سال 1399 پيش بيني شده است. وي ابراز اميدواري كرد معاونت غذا و داروي دانشگاه علوم پزشكي لرستان در سالجاري نيز بتواند عملكرد خوبي را از خود بر جاي گذارد. دكتر سپهوند در پايان اظهار داشت: هر كار اجرايي نقاط ضعف و قوتي دارد و تمامي تلاش ما خدمت به مردم و رساندن نقاط ضعف به حداقل ممكن مي باشد.

      گفتني است پس از دانشگاه علوم پزشكي لرستان دانشگاههاي همدان و قزوين به ترتيب عناوين دوم و سوم را به دست آوردند.

      ارسال به فيسبوك   ارسال به دنباله   ارسال به بالاترين   ارسال به كلوب



دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي، درماني استان

لرستان

تعداد بازدید: 28543323 آخرین به روزرسانی: 04 ارديبهشت 1403

 مقالات articles  2018  2017  2016  2015  2014 

سئوالات متداول
بيانيه حريم خصوصي
 بيانيه توافق سطح خدمات
راهبرد مشاركت دستگاه
IT
eprints
طراحي قالب

.

Page created in 0.54471898078918 seconds.
memoryUsage : 6939Kb