جمعه،10 فروردين 1403 English

روابط عمومي

Lorestan
University of Medical Sciences

 
   
    • دكتر سپهوند: تغذيه ناسالم علت اصلي شيوع بيماري هاي قلب و عروق است
      كد خبر: 11883
      تاريخ انتشار: ۱۳۹۶/۰۷/۲۶
      تعداد بازديد: 415
      صرف صبحانه سالم در معاونت غذا و داروي دانشگاه به مناسبت هفته جهاني غذا؛

      دكتر سپهوند: تغذيه ناسالم علت اصلي شيوع بيماري هاي قلب و عروق است

      كاظمي ذهابي/وبدا
       مراسم ويژه هفته جهاني غذا با صرف صبحانه سالم در معاونت غذا و داروي دانشگاه علوم پزشكي لرستان برگزار شد.
      به گزارش روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي لرستان، در اين مراسم كه با حضور دكتر سپهوند معاون غذا و داروي دانشگاه، دكتر اسدبيگي رئيس اداره تجهيزات پزشكي و پرسنل معاونت غذا و دارو برگزار شد، دكتر سپهوند گفت: ان شاالله هيچ علت و مشكلي نتواند مانع ارائه خدمات همه ي ما به مردم شود. معاون غذا و داروي دانشگاه عنوان كرد: يكي از عواملي كه امروز انسان ها را آزار مي دهد بيماري هاي غيرواگير است. وي ادامه داد: مبارزه با بيماري هاي واگير تا كنون بسيار خوب پيش رفته است اما متأسفانه بيماري هاي غيرواگير گريبانگير همه ي ماست. دكتر سپهوند خاطرنشان كرد: بخش عمده ي اين مشكلات مربوط به تغذيه نا سالم و كم تحركي است. وي ابراز داشت: نتيجه ي آن فشار خون و بيماري هاي قلب و عروق است كه علت اصلي مرگ و مير است. دكتر سپهوند تأكيد كرد: گرايش انسان ها از غذا هاي سنتي به غذاهاي آماده و فست فودي از علت هاي اصلي  شيوع بيماري هاي غيرواگير است. معاون غذا و داروي دانشگاه ادامه داد: اميدوارم همه ي ما با تلاش و هميت بتوانيم در اين راه گام هاي خوبي برداريم. وي اصلاح رژيم غذايي را يكي از راهكارهاي مناسب براي مبارزه با بيماري هاي غيرواگير مرتبط با تغذيه دانست و آموزش تغذيه سالم را براي عموم مردم ضروري دانست.
      دكتر سپهوند در بخشي ديگر از برنامه به بيان برنامه هاي معاونت غذا و دارو در راه اصلاح رژيم تغذيه اشاره كرد و گفت: بسته هاي غذايي سبز، نظارت مستمر و نمونه برداري اين معاونت از برنامه هاي حياتي است كه بخش دوم آن از وظايف ذاتي ماست و اجرا مي شود. وي ادامه داد: غذاهاي سبز مواد غذايي هستند كه مورد تأييد غذا و دارو بوده و بايد به خوبي مردم را با آن و تأثيرات مثبت آن آشنا كرد. معاون غذا و داروي دانشگاه همچنين تغذيه نا سالم را يكي از علل شيوع سرطان دانست و گفت: سرطان يكي ديگر از علل مرگ و مير است كه تغذيه ناسالم مي تواند از علت هاي آن باشد و اين موضوع ضرورت تغذيه سالم را به ويژه براي كودكان نشان مي دهد.

      ارسال به فيسبوك   ارسال به دنباله   ارسال به بالاترين   ارسال به كلوب



دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي، درماني استان

لرستان

تعداد بازدید: 28543263 آخرین به روزرسانی: 08 فروردين 1403

 مقالات articles  2018  2017  2016  2015  2014 

سئوالات متداول
بيانيه حريم خصوصي
 بيانيه توافق سطح خدمات
راهبرد مشاركت دستگاه
IT
eprints
طراحي قالب

.

Page created in 0.87584114074707 seconds.
memoryUsage : 6797Kb