كاظمي ذهابي/وبدا
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكي لرستان گفت: فرهنگ سازي مصرف غذاي سالم يكي از سياست هاي اصلي ما است.
به گزارش وبدا لرستان، دكتر امين حسنوند در همايش روز جهاني غذا در استان عنوان كرد: معاونت غذا و دارو به عنوان متولي نظارت بر سلامت غذاي مردم، تمام تلاش خود را جهت آگاهي مردم و كنترل سلامتي غذاي مصرفي عموم جامعه به كار مي گيرد.
وي اظهار كرد: تغذيه سالم نه تنها در سلامت جسماني، بلكه در حفظ سلامت روحي رواني فردي و سلامت جامعه نيز نقش بسزايي دارد.
معاون غذا و دارو دانشگاه تصريح كرد: امروزه نقش تغذيه در پيشگيري از بيماري ها و كاهش هزينه هاي درماني به خوبي مشخص شده و حفظ تغذيه سالم جزء سياستهاي بهداشتي بسياري از كشورها مي باشد.
در اين همايش معاون تحقيقات و فناوري دانشگاه نيز آخرين پژوهش هاي انجام شده روي برنامه ي غذاي روزانه و نقش آن در پيشگيري از بسياري از بيماريها را تشريح كرد.
دكتر ابراهيم فلاحي همچنين اصول كلي برنامه ي غذايي روزانه را از جنبه ي كمي و كيفي عنوان كرد.
در اين همايش كه با حضور مدير كل امور اجتماعي استانداري لرستان، معاون فرهنگي دانشجويي دانشگاه، مديران حوزه ي غذا و دارو، برخي مديران عامل شركت هاي توليدي فرآورده هاي غذايي و دارويي استان در سالن شهيد آويني مجتمع اداره ارشاد اسلامي استان برگزار شد، از چهره هاي موفق و فعالان حوزه ي سلامت غذا تقدير شد.
|