جمعه،10 فروردين 1403 English

روابط عمومي

Lorestan
University of Medical Sciences

 
   
    • همايش روز جهاني غذا در استان برگزار شد
      كد خبر: 17434
      تاريخ انتشار: ۱۳۹۸/۰۷/۲۳
      تعداد بازديد: 270
      در همايش روز جهاني غذا در استان برگزار مطرح شد؛

      معاون غذا و دارو دانشگاه : فرهنگ سازي مصرف غذاي سالم يكي از سياست هاي اصلي ما است

       كاظمي ذهابي/وبدا

      معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكي لرستان گفت: فرهنگ سازي مصرف غذاي سالم يكي از سياست هاي اصلي ما است.

      به گزارش وبدا لرستان، دكتر امين حسنوند در همايش روز جهاني غذا در استان عنوان كرد: معاونت غذا و دارو به عنوان متولي نظارت بر سلامت غذاي مردم، تمام تلاش خود را جهت آگاهي مردم و كنترل سلامتي غذاي مصرفي عموم جامعه به كار مي گيرد.

      وي اظهار كرد: تغذيه سالم نه تنها در سلامت جسماني، بلكه در حفظ سلامت روحي رواني فردي و سلامت جامعه نيز نقش بسزايي دارد.

      معاون غذا و دارو دانشگاه تصريح كرد: امروزه نقش تغذيه در پيشگيري از بيماري ها و كاهش هزينه هاي درماني به خوبي مشخص شده و حفظ تغذيه سالم جزء سياستهاي بهداشتي بسياري از كشورها مي باشد.

      در اين همايش معاون تحقيقات و فناوري دانشگاه نيز آخرين پژوهش هاي انجام شده روي برنامه ي غذاي روزانه و نقش آن در پيشگيري از بسياري از بيماريها را تشريح كرد.

      دكتر ابراهيم فلاحي همچنين اصول كلي برنامه ي غذايي روزانه را از جنبه ي كمي و كيفي  عنوان كرد.

      در اين همايش كه با حضور مدير كل امور اجتماعي استانداري لرستان، معاون فرهنگي دانشجويي دانشگاه، مديران حوزه ي غذا و دارو، برخي مديران عامل شركت هاي توليدي فرآورده هاي غذايي و دارويي استان در سالن شهيد آويني مجتمع اداره ارشاد اسلامي استان برگزار شد، از چهره هاي موفق و فعالان حوزه ي سلامت غذا تقدير شد.

      ارسال به فيسبوك   ارسال به دنباله   ارسال به بالاترين   ارسال به كلوب



دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي، درماني استان

لرستان

تعداد بازدید: 28543263 آخرین به روزرسانی: 08 فروردين 1403

 مقالات articles  2018  2017  2016  2015  2014 

سئوالات متداول
بيانيه حريم خصوصي
 بيانيه توافق سطح خدمات
راهبرد مشاركت دستگاه
IT
eprints
طراحي قالب

.

Page created in 5.1726129055023 seconds.
memoryUsage : 6825Kb