كاظمي ذهابي/وبدا
جلسه ي وبيناري رئيس دانشگاه علوم پزشكي لرستان با مسئولين شبكه هاي بهداشت و درمان سراسر استان با موضوع بحران احتمالي موج چهارم كرونا برگزار شد.
به گزارش وبدا لرستان، رئيس دانشگاه علوم پزشكي لرستان در اين جلسه گفت: در شرايط كرونايي حساسي قرار داريم و با اين وضعيت موظفيم با تمام قوا با آن مبارزه كنيم.
دكتر محمدرضا نيكبخت عنوان كرد: با شناسايي اولين نقطه ي بروز كروناي جهش يافته ي انگليسي بايد به آن نقطه حمله كنيم.
وي ادامه داد: كنترل اين گونه از كانون ها بسيار مهم و حياتي خواهد بود.
رئيس دانشگاه اظهار كرد: مرگ و مير در كروناي جهش يافته 10 برابر كوويد 19 است و اين موضوع حساسيت مبارزه ي جدي تر و شبانه روزي را با آن نشان مي دهد.
دكتر نيكبخت گفت: از مسئولين شبكه هاي بهداشت و درمان سراسر استان انتظار دارم روزانه نقطه به نقطه از شهرستان تحت پوشش خود را از طريق مراكز جامع سلامت كنترل كنند.
وي عنوان كرد: نبايد تحت تأثير احساسات جان مردم را به خطر انداخت و از فردا بايد با تمام توان كار نظارت و رصد شرايط بيماري را زير نظر بگيريم.
رئيس دانشگاه تأكيد كرد: روساي شبكه هاي بهداشت و درمان در اسرع وقت ستاد شهرستاني مبارزه با كرونا را در شهرستان خود تشكيل داده و تمهيدات لازم را هرچه سريعتر در برنامه قرار دهند.
دكتر نيكبخت اظهار كرد: خطر كروناي جهش يافته بايد به صورت گسترده براي عموم مردم اطلاع رساني شود.
وي تصريح كرد: همجواري ما با استان خوزستان كه بسياري از شهرستانهاي آن در وضعيت قرمز قرار دارند يك زنگ خطر است و بايد فعاليت مراكز بهداشت ديده ور را به صورت جدي تر و دقيق تر برنامه ريزي كنيم.
در اين جلسه ي وبيناري كه در سالن كنفرانس معاونت بهداشت دانشگاه برگزار شد، معاون بهداشت و مديران اين معاونت نيز حضور داشتند.
|