دبيرخانه شوراي سلامت و امنيت غذايي و امور مشاركتهاي اجتماعي دانشگاه اقدام به برگزاري
*كارگاه آموزشي پيشگيري از فشار خون و ديابت و نقش سمن ها در مديريت حوادث و بلايا* نمود.
دبيرخانه شوراي سلامت و امنيت غذايي و امور مشاركت هاي اجتماعي دانشگاه با همكاري مركز بهداشت شهرستان خرمآباد روز سه شنبه ۲۰ ارديبهشت ماه سال جاري يك دوره كارگاه آموزشي *پيشگيري از فشارخون و ديابت* و *نقش سمن ها در مديريت حوادث و بلايا* را با هدف آگاهسازي مديران عامل سازمان هاي مردم نهاد در حوزه سلامت برگزار كرد .
خانم ها: دارايي و گودرزي مدرسين كارگاه مذكور مباحثي آموزشي در رابطه با تغذيه سالم ،كنترل بيماري هاي ديابت و فشارخون و همچنين نقش سمن ها در حوادث وبلايا و مديريت آن مطرح نمودند.
در پايان دكتر عزت پور رئيس دبيرخانه شوراي سلامت و امنيت غذايي بر اهميت سازمانهاي مردم نهاد به عنوان پل ارتباطي با مردم در راه اشاعه فرهنگ تغذيه سالم تاكيد نمود.
لازم به ذكر است در حاشيه اين كارگاه با همكاري مركز بهداشت شهرستان خرمآباد غربالگري فشار خون و ديابت از شركت كنندگان در كارگاه انجام شد.
|