كميته غني سازي آرد در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكي لرستان با حضور مقامات مربوطه برگزار شد.
كميته غني سازي آرد به منظور ساماندهي مشكلات گندم ، آرد و نان ، بررسي روند اجرايي طرح غني سازي آرد در كارخانجات و وضعيت ميزان سبوس گيري آن در كارخانجات آرد ، پيگيري اخذ كد IRC در سامانه TTAC توسط سيلوهاي خصوصي و دولتي ، خريد و نگهداري گندم و بررسي وضعيت جوش شيرين و بلانكيت در نان با حضور دكتر محسن اسدبيگي معاون غذا و دارو ، مهندس اميد مقيمي مدير اداره نظارت بر مواد غذايي و بهداشتي ، مسئول پژوهشكده كنترل كيفي اداره كل غله استان لرستان ، نماينده معاونت بهداشتي ، كارشناس آزمايشگاه كنترل مواد غذايي و بهداشتي دانشگاه و كارشناس اداره كل استاندارد ، معاون سازمان جهاد كشاورزي ، نماينده انجمن صنفي كارخانجات آرد استان ، صبح امروز در سالن جلسات معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكي استان لرستان تشكيل شد .
در ابتدا مهندس اميد مقيمي مدير نظارت بر مواد غذايي و بهداشتي در خصوص روند ، مراحل و چگونگي فرآيند غني سازي آرد گندم توضيحات مبسوطي را ايراد نمود .
در ادامه ، دكتر محسن اسدبيگي با بيان اينكه نظارت بر فرآيند غني سازي آرد گندم و كنترل سلامت آن از جمله وظايف معاونت غذا و دارو دانشگاه مي باشد؛ هدف از تشكيل كميته غني سازي آرد را ارتقاء سطح سلامت جامعه عنوان كرد.
وي با تاكيد بر توزيع آرد با كيفيت هرچه بالاتر و سبوس بيشتر ، گفت : تحويل گندم با شاخص هاي بهتر به كارخانجات ، تشكيل گشت مشترك (معاونت بهداشتي ، سازمان جهاد كشاورزي ، معاونت غذا و دارو و شركت غله) جهت بررسي مصرف جوش شيرين و بلاكنيت ، كاهش هزينه آزمايشات براي گندم سيلوهاي گندم بايد در دستور كار قرار گيرد.
در انتها كليه اعضاء كميته غني سازي آرد ، به بحث و بررسي و ارائه راهكار هايي در خصوص رفع چالش هاي موجود در كارخانجات آرد استان و نانوايي ها ، در زمينه غني سازي آرد پرداختند.
|