پنج شنبه،06 ارديبهشت 1403 English

روابط عمومي

Lorestan
University of Medical Sciences

 
   
    • برگزاري كارگاه «آموزش چگونگي كنترل كيفي مواد غذايي در سطح عرضه و كاربرد دستگاه هاي پرتابل»
      كد خبر: 25165
      تاريخ انتشار: ۱۴۰۱/۰۹/۱۳
      تعداد بازديد: 55

      برگزاري كارگاه «آموزش چگونگي كنترل كيفي مواد غذايي در سطح عرضه و كاربرد دستگاه هاي پرتابل»

      كارگاه «آموزش چگونگي كنترل كيفي مواد غذايي در سطح عرضه و كاربرد دستگاه هاي پرتابل» با حضور مدير سلامت محيط وكار، رئيس و كارشناسان گروه بهداشت محيط مركز بهداشت استان، مسئول و كارشناسان بهداشت محيط ستاد شبكه هاي بهداشت و درمان شهرستان ها، در سالن اجتماعات معاونت بهداشت دانشگاه برگزار شد.  در اين كارگاه آموزشي، دكتر علي اكبر ياراحمدي مدير سلامت محيط وكار معاونت بهداشت، ضمن خيرمقدم به مدعوين، به بيان اهداف كارگاه و اهميت بازرسي ها و انجام اقدامات قانوني مرتبط، مطابق آين نامه اجرايي ماده 13 پرداخت.  در ادامه مهندس ستايش دريكوند رئيس گروه بهداشت محيط دانشگاه، بر اجراي برنامه هاي مداخله اي محيطي، برنامه ريزي و تشديد بازرسي از مراكز تهيه و توزيع مواد غذايي و اماكن عمومي با اولويت واحدهاي حساس و استفاده از دستگاه هاي پرتابل بهداشت محيط تأكيد نمود.  سپس مهندس عيسي بلقدر كارشناس برنامه بهداشت مواد غذايي با ارائه فايل هاي آموزشي، نحوه نمونه برداري صحيح و هدفمند از مواد غذايي با اولويت مواد غذايي سنتي را آموزش داده و با پخش كليپ هاي آموزشي ،نحوه استفاده صحيح از دستگاه هاي پرتابل را نيزآموزش داد.  در پايان كارشناسان بهداشت محيط شبكه ها به ترتيب نحوه استفاده از دستگاه هاي پرتابل را به صوت عملي توضيح دادند و اشكالات مشاهده شده توسط كارشناس برنامه رفع و راهنمايي هاي لازم ارائه گرديد.

      ارسال به فيسبوك   ارسال به دنباله   ارسال به بالاترين   ارسال به كلوب



دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي، درماني استان

لرستان

تعداد بازدید: 28543323 آخرین به روزرسانی: 04 ارديبهشت 1403

 مقالات articles  2018  2017  2016  2015  2014 

سئوالات متداول
بيانيه حريم خصوصي
 بيانيه توافق سطح خدمات
راهبرد مشاركت دستگاه
IT
eprints
طراحي قالب

.

Page created in 0.58842802047729 seconds.
memoryUsage : 6796Kb