كارگاه «آموزش چگونگي كنترل كيفي مواد غذايي در سطح عرضه و كاربرد دستگاه هاي پرتابل» با حضور مدير سلامت محيط وكار، رئيس و كارشناسان گروه بهداشت محيط مركز بهداشت استان، مسئول و كارشناسان بهداشت محيط ستاد شبكه هاي بهداشت و درمان شهرستان ها، در سالن اجتماعات معاونت بهداشت دانشگاه برگزار شد. در اين كارگاه آموزشي، دكتر علي اكبر ياراحمدي مدير سلامت محيط وكار معاونت بهداشت، ضمن خيرمقدم به مدعوين، به بيان اهداف كارگاه و اهميت بازرسي ها و انجام اقدامات قانوني مرتبط، مطابق آين نامه اجرايي ماده 13 پرداخت. در ادامه مهندس ستايش دريكوند رئيس گروه بهداشت محيط دانشگاه، بر اجراي برنامه هاي مداخله اي محيطي، برنامه ريزي و تشديد بازرسي از مراكز تهيه و توزيع مواد غذايي و اماكن عمومي با اولويت واحدهاي حساس و استفاده از دستگاه هاي پرتابل بهداشت محيط تأكيد نمود. سپس مهندس عيسي بلقدر كارشناس برنامه بهداشت مواد غذايي با ارائه فايل هاي آموزشي، نحوه نمونه برداري صحيح و هدفمند از مواد غذايي با اولويت مواد غذايي سنتي را آموزش داده و با پخش كليپ هاي آموزشي ،نحوه استفاده صحيح از دستگاه هاي پرتابل را نيزآموزش داد. در پايان كارشناسان بهداشت محيط شبكه ها به ترتيب نحوه استفاده از دستگاه هاي پرتابل را به صوت عملي توضيح دادند و اشكالات مشاهده شده توسط كارشناس برنامه رفع و راهنمايي هاي لازم ارائه گرديد.
|