جلسه کمیته امنیت غذا پیرو دعوتنامه ارسالی به اعضا در تاریخ 23/8/89روز سه شنبه ساعت 10صبح در سالن رازی معاونت غذاودارو با حضور 13نفر از اعضاء برگزار گردید .درابتدا مصوبات جلسه گذشته مورد برسی قرار گرفت وسپس با توجه به اهمیت وضعیت کیفی شیر خام تحویلی به کار خانجات لبنی مجددا موضوع عنوان شد و ما حصل آن در قالب 8مصوبه جهت پیگیریهای بعدی تصویب گردید که خلاصه مصوبات بدین شرح می باشد ایجاد بستر مناسب آموزشی در جهت ارتقای تولید کنندگان شیر خام از لحاظ بهبود وضعیت بهداشتی جهت کاهش بار میکروبی شیر خام و ...... از آنجائیکه وضعیت CIP تانکرهای جمع آوری شیر بسیار مهم و ضروری میباشد مقرر شد مجددا طی گشت مشترکی مورد برسی قرار گرفته هم چنین آموزش مجدد کارشناسان مستقر در ایستگاههای جمع آوری شیر در دستور کار دستگاههای زیربط قرار گیرد
|