سه شنبه،11 ارديبهشت 1403 English

روابط عمومي

Lorestan
University of Medical Sciences

 
   
    • پيگيري ارتقاء كيفيت و سلامت آرد و نان كامل استان لرستان
      كد خبر: 28614
      تاريخ انتشار: ۱۴۰۲/۰۸/۲۱
      تعداد بازديد: 58

      پيگيري ارتقاء كيفيت و سلامت آرد و نان كامل استان لرستان

      طي نشستي با حضور رئيس دبيرخانه سلامت و امنيت غذايي استان و مدير كل غله و خدمات بازرگاني استان لرستان، راهكارها و پيشنهادات اجرايي كردن بحث نان كامل در استان مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
      دكتر بهروز عزت‌پور رئيس  دبيرخانه سلامت و امنيت غذايي با اشاره به تكاليف قانوني در اين زمينه، لزوم هم افزايي تمامي ذي نقشان در جهت كمك به ارتقاء كيفيت آرد و نان كامل و ايجاد يك نهضت در استان را خواستار شد.
      حجت اله بيرانوند مدير كل غله استان ضمن ارائه گزارشي در خصوص وضعيت آرد و نان، كارخانجات آرد و نانوايي هاي استان، لزوم بهره گيري از تجربيات قبلي و فرهنگ سازي در سطح مراكز جامعه، مدارس و كاركنان و همچنين عموم مردم، آمادگي كامل اين اداره كل را براي اجرايي كردن نان كامل در استان را اعلام نمود.  
      در پايان، مقرر گرديد موارد و مصوبات اين نشست در شوراي آرد و نان و نيز كارگروه تخصصي اجتماعي، فرهنگي، سلامت، زنان و خانواده استان با دستور كار آرد و نان كامل و سالم مطرح گردد.
      شنبه ۲۰آبانماه ۱۴۰۲
       ذبيح محسني / وبدا لرستان

      ارسال به فيسبوك   ارسال به دنباله   ارسال به بالاترين   ارسال به كلوب



دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي، درماني استان

لرستان

تعداد بازدید: 28543340 آخرین به روزرسانی: 09 ارديبهشت 1403

 مقالات articles  2018  2017  2016  2015  2014 

سئوالات متداول
بيانيه حريم خصوصي
 بيانيه توافق سطح خدمات
راهبرد مشاركت دستگاه
IT
eprints
طراحي قالب

.

Page created in 0.91323614120483 seconds.
memoryUsage : 8421Kb