طي نشستي با حضور رئيس دبيرخانه سلامت و امنيت غذايي استان و مدير كل غله و خدمات بازرگاني استان لرستان، راهكارها و پيشنهادات اجرايي كردن بحث نان كامل در استان مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
دكتر بهروز عزتپور رئيس دبيرخانه سلامت و امنيت غذايي با اشاره به تكاليف قانوني در اين زمينه، لزوم هم افزايي تمامي ذي نقشان در جهت كمك به ارتقاء كيفيت آرد و نان كامل و ايجاد يك نهضت در استان را خواستار شد.
حجت اله بيرانوند مدير كل غله استان ضمن ارائه گزارشي در خصوص وضعيت آرد و نان، كارخانجات آرد و نانوايي هاي استان، لزوم بهره گيري از تجربيات قبلي و فرهنگ سازي در سطح مراكز جامعه، مدارس و كاركنان و همچنين عموم مردم، آمادگي كامل اين اداره كل را براي اجرايي كردن نان كامل در استان را اعلام نمود.
در پايان، مقرر گرديد موارد و مصوبات اين نشست در شوراي آرد و نان و نيز كارگروه تخصصي اجتماعي، فرهنگي، سلامت، زنان و خانواده استان با دستور كار آرد و نان كامل و سالم مطرح گردد.
شنبه ۲۰آبانماه ۱۴۰۲
ذبيح محسني / وبدا لرستان
|